Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Αστυνομικοί, όλοι ξέρουν ότι τα βραβεία του εισβολές επικαιροποιήθηκαν στο μπάλωμα του κεφαλαίου 10. η ασπίδα Βραζιλία θα εξετάσει λεπτομερώς ποιες είναι οι νέες βραβεία διαθέσιμη.
Η νέα όπλα είναι εκείνα που υποβλήθηκαν ανταμοιβή από διαμάντι λεγεώνα των pvps 8 έως 23, εκτός από το όπλο του pvp 1, το οποίο για κάποιο περίεργο λόγο μόνο τέθηκε τώρα στο εισβολές. Το διάγραμμα του εικόνα δείχνει ποιες είναι οι νέες και οι οποίες είχαν ήδη.
Αυτό ήταν μόνο η πρώτη φορά που οι έφοδοι έχουν ενημερωθεί. Μέχρι την περασμένη Τρίτη, ήταν με τις ίδιες επιλογές του ανταμοιβή υπό την προϋπόθεση ότι το κεφάλαιο 1 ΤΩΝ 2 σεζόν ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2013. Γι ' αυτό και μόνο τα όπλα του Diamond League μέχρι το pvp 7 (με την ΕΞΑΊΡΕΣΗ ΤΩΝ PVP 1) ήταν διαθέσιμο.
Link λίστα με τα ονόματα των νέων στα πορτογαλικά. Σε παρένθεση, ο αριθμός των pvp που το όπλο ήταν αμοιβή: Εστιακή κανόνι πλάσματος (1); Λόγχη του Σοφού (8), Όπλο του σπίθα (9), Prism Εσμεράλντα (10); Mystic (11); Ανοιχτήρι στο corporation πέρα (12); Βουντού προσωπικού (13); Σοβαρή Μήλο (14); Sobrecarregador (15); Στήριξη των δορυφορικών (16); Ρουν Προσδιορισμού (17); Γάντι του μπολτ (18); Μάτι του συν (19); Μαγνητικό παλμό κανόνι (20); Λίγο άγχος (21); Μαύρο ρόσκο (22); Carapunho (23).
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα όπλα της pvps 24 έως 27 (Λούνα-C, ξέσπασμα άγρια, λεπίδα της σκοτεινής ενέργειας και ο κυνηγός μοχθηρά) δεν είναι στο εισβολές. Τα όπλα της pvps 2 έως 7, με τη σειρά του, συνέχισε.
<<Sr. Fantástico>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου