Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

«Ψυχικές Blizzard» στρατηγική: [προσωπικό σχόλιο] - χρήση αυτής της στρατηγικής, αν βρείτε χρήσιμο.
-Έχει αδυναμίες και στρατηγική δεν είναι ανίκητος.
-A μου μου έδωσε αποτελέσματα και χάρη σε αυτήν, είμαι σε το πρωτάθλημα Adamantium με 1700 σημεία.
-Η στρατηγική δίνει ζωή, το ποσό της σε επίθεση και προστασία· τα πάντα για την ομάδα σας όπως εσείς να δημιουργήσετε καλό ζημιά στους εχθρούς σας.
I think-ένα από τα τρία πιο φοβερός σε PvP από αυτή που φαίνεται στην εικόνα, είναι σε θέση να ξεπεράσει τη στρατηγική "Άμυνα Ferrea" "Haimdal διάσωσης και πράκτορας + κουβά συνθετικά".
-Μπορείτε να αλλάξετε ή να επεξεργαστείτε την στρατηγική όπως σας αρέσει, επειδή είναι σαφές ότι αυτά δεν είναι τα καλύτερα όπλα.

[Ηρώων] - Emma Frost: κοστούμι F.5 - στρατηγός + τροφοδοτημένο iso "μακρινό (40 πλήρες CP)".
-Άγγελος: Δεν κοστούμι + iso γενικού περιεχομένου "εμπνέει".
-Πράκτορας: Σκανδάλη ή κατάσκοπος.

[Όπλων] - κενού γεννήτρια (ή κουβά συνθετικά).
-Τροφοδοσία MK III ή «ΙΙ» κυττάρων (ή τσεκούρι Μπελίζ).
-Η γκλίτσα.
Περγαμηνή - Angolob.

[Υποβαθμισμένων iso]
"Εύσωμος λευκό αντιδραστήριο - ζωή, επίθεση και άμυνα" σε όλους τους χαρακτήρες.

[Μπόνους] - οπλοστάσιο: 100 000 atk. / def 55 000 ή μεγαλύτερο (συνιστάται).
-Ήρωες, σύμφωνα με την προτεραιότητα (5/5): στρατηγός (4/5), Detontantes (5/5), φύλακες (3/5), μαχητές (4/5), κατάσκοποι (1/5), γενικών καθηκόντων (1/5).

[Διαδικασίες και ενέργειες] - πρώτο γύρο: · Πράκτορας: Χρησιμοποιήστε "Βοσκός απατεώνας", τότε "κυττάρων, δύναμη MK III ή II", στη συνέχεια «περγαμηνή Angolob» και τέλος «Ηλεκτρική γεννήτρια» τον εχθρό που εξετάζετε. (Πρώτα προστατεύετε δική σας ως ενός καλού ηγέτη.)
· Άγγελος: Χρήση "Aspersio" όλους τους εχθρούς.
· Emma Frost: χρησιμοποιεί "Ψυχική επαφή" εχθρού πιο ισχυρό ή υψηλότερη προτεραιότητα (στην περίπτωσή μου, τον πράκτορα που έχει συνθετικές κουβά) εκτός αν ανατολικά στιλβωμένος το "μυστικισμό" ο εχθρός? στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιήστε "Ψυχικά τραύματα".

-Δεύτερο γύρο: · Πράκτορας: Χάνει μια στροφή.
· Άγγελος: Αν έχετε δύο μετατοπίσεις χρησιμοποιείται πρώτα "Αθώωση" ο εχθρός που θεωρείτε μέχρι Emma Forst έχουν δύναμη και στη συνέχεια χρησιμοποιεί "Aspersio" επιτίθεται ο καθένας.
· Emma Frost: Αν έχετε δύο μετατοπίσεις, ίσχυαν «Ξεκλειδώνοντας δυναμικό» αν είναι το ίδιο και επιθέσεις με «Ψυχική τραύμα» σε όλους.

-Τρίτο γύρο: · Πράκτορας: Χρήση «Κυττάρων, δύναμη MK III ή ΙΙ», και τέλος "κενού γεννήτρια" τον εχθρό που εξετάζετε.
· Αγγέλου: "Ανύψωση" και, στη συνέχεια, "Manuum Impositio" που χρησιμοποιείται σε ο σύμμαχος που θεωρείτε, αλλά χρησιμοποιεί "Άφεση αμαρτιών".
· Emma Frost: Χρησιμοποιεί "Ψυχικά τραύματα" ή "Ψυχική επαφή" σε τον εχθρό που εξετάζετε.

[Σημειώσεις και συστάσεις] · Στρατηγικές που βασίζονται στη φοροδιαφυγή, προστασίας ή ασπίδες είναι έξω από την καταπολέμηση του αυτό σε γενικές γραμμές.

· Emma είναι πιο απόλυτη προσβολής και αν πεθαίνει αυτών επιρρεπείς να χάσει, αλλά χάρη στην υπεράσπισή του διαμαντιού, ο κενός περιεχομένου ασπίδες των θεραπειών μεταξύ "Άνχελ" + αψίδα του πάστορα και τα buffs που αυξάνουν την εξουσία (άμυνα), αμφιβάλλω δεν είναι δυνατό με το που τη δύναμή σας.

· DA στροφές όποτε μπορείτε να βήχα Σύμμαχοι με τέτοιο τρόπο ότι δεν σπαταλιούνται, των οστών, που μεταπτώσεις "Άνχελ" δεν εξουδετερώνουν με εκείνο που σας «την γκλίτσα", ή το αντίστροφο στην Emma.

. Το βοός "θεία έμπνευση" + "Φρούριο" + "Power κοσμική ή ξεκλείδωτη δυναμικό" συνδυάζονται μεταξύ τους σε Emma δίνουν μια δύναμη τρομακτική απεργία.

· Οι χαρακτήρες που περιπλέξει αυτό προσβλητικό είναι: πράκτορες με "Άδειο μυαλό" και τον κάδο, την ίδια στιγμή, Heimdall, Phoenix, καλώδιο, Magneto και Havok, Λεβιάθαν.

· Το genalizaciones εφαρμόζεται από άγγελο είναι πολύ χρήσιμη για την καταπολέμηση και ότι μπορεί κάποια στιγμή, έσωσε τη ζωή.

· Σκοτώνετε Emma είναι ό, τι περισσότερο θα πρέπει να αποφεύγετε, έτσι προστατεύει "Άνχελ" και "Emma" το περισσότερο που μπορείτε να. Που είναι η προτεραιότητά σας ως πράκτορα.

· Εστιαστεί το προσβλητικό PvP, και αγνοεί την άμυνα PvP. Στην πραγματικότητα, συγκεντρώνει όλες σας δύναμη της οπλοστάσιο PvP στην επίθεση.

· Χαρακτήρες σε μειονεκτική θέση:-υδραργύρου.
-Άρη.
-Psylocke.
-Διάσωσης.
-Ο Ηρακλής.
-Thane.
-Captain America.
-άλλα (σχεδόν όλα τα άλλα heores παραμένουν).

· Αυτή η στρατηγική δεν είναι σε PvP είναι ένα 90/100 σε επιθετική λειτουργία και 60 / 100 σε αμυντική λειτουργία.

[Μονάδες]
Εδώ να αφήσω που με συγκεκριμένους τρόπους που συνέβαλε στη δημιουργία της στρατηγικής πιο τέλειο ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το PvP: ο Ιησούς Alberto Alvarez.
Andy Ze.
Carlos Orozco Αβραάμ.

[Εικόνες] - την καταπολέμηση της: http://www.subeimagenes.com/img/resultados-792741.html - στρατηγική: http://www.subeimagenes.com/img/sin-titulo-792743.html (Μεταφράστηκε από: Bing)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου