Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

χάθηκε σκυλί στην Κορώνη Μεσσηνία

χάθηκε σκυλί στην Κορώνη Μεσσηνία
το σκυλί είναι 8 χρονών και χάθηκε στην ίδια περιοχή με την κατσίκα
τα μέλη του ιδρύματος μας ψάχνουν ποιος το έκλεψε
ευχόμαστε σε όποιον έχει βλάψει το ζώο να μην προλάβει να Ζήση το 2014

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της...




 δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.
Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις.
Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.

diaforetiko.gr : chip2 ΣΟΚ: Yποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

diaforetiko.gr : chip3 ΣΟΚ: Yποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

diaforetiko.gr : chip4 ΣΟΚ: Yποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: ” Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. “Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο.
Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!! Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι!

diaforetiko.gr : chip ΣΟΚ: Yποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά …
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ Rfiid σημαίνει “αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!.

diaforetiko.gr : chip5 ΣΟΚ: Yποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!

Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!!

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

to star chanel exei se ligo orea tainia xronia polla

 Πέμπτη 26/12/2013 12:54
INVIZIMALS
26.12.2013 | 13 45

INVIZIMALS

INVIZIMALS: THE ALLIANCE
Α' Προβολή
Ταινία κινουμένων σχεδίων ισπανικής παραγωγής 2013 ***Α' Προβολή***
INVIZIMALS
INVIZIMALS: THE ALLIANCE
 
 
 
 
Διάρκεια: 70 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια


Ένας κόσμος από αόρατα πλάσματα βρίσκεται γύρω μας αλλά κανείς δεν μπορεί να τα αντιληφθεί. Για την ακρίβεια, σχεδόν κανείς, αφού ο Κένι Νακαμούρα, όχι μόνο γνωρίζει την ύπαρξή τους αλλά έχει δημιουργήσει και μία πύλη για το δικό τους «παράλληλο σύμπαν». Δεν είναι όμως μόνος του. Δημιούργησε μια ομάδα ατρόμητων εξερευνητών, που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στον κόσμο των αόρατων Invizimals και να αποτρέψουν κάθε απειλή για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Θα πετύχουν στην αποστολή τους; Θα μπορέσουν οι ανθρώπινες δυνάμεις να κυριαρχήσουν ή θα χάσουν το παιχνίδι από μια τεχνολογικά ανώτερη ομάδα πλασμάτων; 

***Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

DF]

απονομη της δικαιοσυνης

www.ministryofjustice.gr/site/LinkClick.aspx?fileticket...tabid=145
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τα τακτικά διοικητικά δικαστήρια υπάγονται οι διοικητικές ... κτήματα κ.λ.π. ή έχει κάνει επιβλαβείς εγκαταστάσεις στο γειτονικό σας ακίνητο ή απειλείστε από .... μήνα ή πρόστιμο,. εκτός αν ο νόμος ορίζει αλλιώς.

Οι διάδικοι στην πολιτική και διοικητική δίκη - Εκδόσεις Σάκκουλα

www.sakkoulas.gr/index.php?page=shop.product...
Σύγχρονη Νομοθεσία ... Οι διάδικοι στην πολιτική και διοικητική δίκη ... Σχέση και αλληλεξάρτηση ουσιαστικής έννομης σχέσης και υποκειμένων της δίκης.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ειδική Επιτροπή Ελέγχου Εφαρμογής Νομοθεσίας

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ανασυγκροτήθηκε και λειτουργεί η Ειδική Επιτροπή Ελέγχου Εφαρμογής Νομοθεσίας σχετικά με την τήρηση των προθεσμιών της Διοίκησης για τη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών, (παρ. 2β’ του άρθρου 2 του Ν. 2690/1999, ΦΕΚ 45/Α΄/9-3-1999, όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 6 του το άρθρου 11 του Ν. 3230/2004, ΦΕΚ 44/Α΄/11-2-2004).
Επικοινωνία Παναγιώτης Λάππας, Γραμματέας της Επιτροπής
Κατεχάκη 56, Τ.Κ. 115 25, Αθήνα
Τηλ. 213 2035 695, Fax. 213 2035 705
Έγγραφα:
  • Θεσμικό Πλαίσιο λειτουργίας Ειδικών Επιτροπών Ελέγχου Εφαρμογής Νομοθεσίας – Συχνές Ερωτήσεις
  • Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα «Ενημέρωση των Πολιτών για το ρόλο και τη λειτουργία των Ειδικών Επιτροπών Ελέγχου Εφαρμογής Νομοθεσίας»
  • Έντυπο Αίτησης Αποζημίωσης


xa xa Όχι σε αποζημίωση

Όχι σε αποζημίωση

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας η αγωγή δεκατεσσάρων πολιτών, οι οποίοι ζητούσαν από το Δήμο αποζημίωση για το διάστημα κατά το οποίο εναπετίθεντο – σύμφωνα με το αίτημά τους – απορρίμματα στη Μαραθόλακκα κατά παραβίαση δικαστικής αποφάσεως. Οι αιτούντες ζητούσαν αρχικά με την αγωγή τους 5.900 ευρώ για κάθε ημέρα παραβάσεως των όρων της αποφάσεως από 1-10-2009.
Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή ως απαράδεκτη λόγω αοριστίας και καταδίκασε τους ενάγοντες στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

εοταστικο παζαρι στην κορωνη μεσσηνια στησ 15 δεκεβριου 2013
στο γυνασιο κορωνησ οση θελετε ελατε εμεισ δεν θα παμε
τα χρηματα θα διατεθουν για καλο σκοπο

zilia xa xa


 Fanged Lockboxes 40
 Latest Lockboxes, 389
 Inhuman Lockboxes 184
  Shadowy Lockboxes 20
  Demonic Lockboxe 91
Coiled Lockboxes 0

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε πόσα αεροπλάνα και πλοία κινούνται αυτή την ώρα στην Ελλάδα


 Δείτε πόσα αεροπλάνα και πλοία κινούνται αυτή την ώρα στην Ελλάδα
 Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/stiles-sxolia/tech/item/31502-aeroplana-ploia








Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα αεροπλάνα πετούν αυτή τη στιγμή πάνω από την Ελλάδα ή ακόμα και πόσα πλοία βρίσκονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα;

Υπάρχουν εδώ και καιρό μάλιστα εφαρμογές μέσω ιστοσελίδων, οι οποίες σε πραγματικό χρόνο δείχνουν όχι μόνο την ακριβή θέση, αλλά και στοιχεία για την πορεία τους και άλλα πολλά

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

σημερα 10 δεκεβριου 2013 δικαστιρια στην μεσσηνια
και αυριο κραξιμο για το μπαζαρ στην κορωνη μεσσηνια
απο την νικολ
«Ψυχικές Blizzard» στρατηγική: [προσωπικό σχόλιο] - χρήση αυτής της στρατηγικής, αν βρείτε χρήσιμο.
-Έχει αδυναμίες και στρατηγική δεν είναι ανίκητος.
-A μου μου έδωσε αποτελέσματα και χάρη σε αυτήν, είμαι σε το πρωτάθλημα Adamantium με 1700 σημεία.
-Η στρατηγική δίνει ζωή, το ποσό της σε επίθεση και προστασία· τα πάντα για την ομάδα σας όπως εσείς να δημιουργήσετε καλό ζημιά στους εχθρούς σας.
I think-ένα από τα τρία πιο φοβερός σε PvP από αυτή που φαίνεται στην εικόνα, είναι σε θέση να ξεπεράσει τη στρατηγική "Άμυνα Ferrea" "Haimdal διάσωσης και πράκτορας + κουβά συνθετικά".
-Μπορείτε να αλλάξετε ή να επεξεργαστείτε την στρατηγική όπως σας αρέσει, επειδή είναι σαφές ότι αυτά δεν είναι τα καλύτερα όπλα.

[Ηρώων] - Emma Frost: κοστούμι F.5 - στρατηγός + τροφοδοτημένο iso "μακρινό (40 πλήρες CP)".
-Άγγελος: Δεν κοστούμι + iso γενικού περιεχομένου "εμπνέει".
-Πράκτορας: Σκανδάλη ή κατάσκοπος.

[Όπλων] - κενού γεννήτρια (ή κουβά συνθετικά).
-Τροφοδοσία MK III ή «ΙΙ» κυττάρων (ή τσεκούρι Μπελίζ).
-Η γκλίτσα.
Περγαμηνή - Angolob.

[Υποβαθμισμένων iso]
"Εύσωμος λευκό αντιδραστήριο - ζωή, επίθεση και άμυνα" σε όλους τους χαρακτήρες.

[Μπόνους] - οπλοστάσιο: 100 000 atk. / def 55 000 ή μεγαλύτερο (συνιστάται).
-Ήρωες, σύμφωνα με την προτεραιότητα (5/5): στρατηγός (4/5), Detontantes (5/5), φύλακες (3/5), μαχητές (4/5), κατάσκοποι (1/5), γενικών καθηκόντων (1/5).

[Διαδικασίες και ενέργειες] - πρώτο γύρο: · Πράκτορας: Χρησιμοποιήστε "Βοσκός απατεώνας", τότε "κυττάρων, δύναμη MK III ή II", στη συνέχεια «περγαμηνή Angolob» και τέλος «Ηλεκτρική γεννήτρια» τον εχθρό που εξετάζετε. (Πρώτα προστατεύετε δική σας ως ενός καλού ηγέτη.)
· Άγγελος: Χρήση "Aspersio" όλους τους εχθρούς.
· Emma Frost: χρησιμοποιεί "Ψυχική επαφή" εχθρού πιο ισχυρό ή υψηλότερη προτεραιότητα (στην περίπτωσή μου, τον πράκτορα που έχει συνθετικές κουβά) εκτός αν ανατολικά στιλβωμένος το "μυστικισμό" ο εχθρός? στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιήστε "Ψυχικά τραύματα".

-Δεύτερο γύρο: · Πράκτορας: Χάνει μια στροφή.
· Άγγελος: Αν έχετε δύο μετατοπίσεις χρησιμοποιείται πρώτα "Αθώωση" ο εχθρός που θεωρείτε μέχρι Emma Forst έχουν δύναμη και στη συνέχεια χρησιμοποιεί "Aspersio" επιτίθεται ο καθένας.
· Emma Frost: Αν έχετε δύο μετατοπίσεις, ίσχυαν «Ξεκλειδώνοντας δυναμικό» αν είναι το ίδιο και επιθέσεις με «Ψυχική τραύμα» σε όλους.

-Τρίτο γύρο: · Πράκτορας: Χρήση «Κυττάρων, δύναμη MK III ή ΙΙ», και τέλος "κενού γεννήτρια" τον εχθρό που εξετάζετε.
· Αγγέλου: "Ανύψωση" και, στη συνέχεια, "Manuum Impositio" που χρησιμοποιείται σε ο σύμμαχος που θεωρείτε, αλλά χρησιμοποιεί "Άφεση αμαρτιών".
· Emma Frost: Χρησιμοποιεί "Ψυχικά τραύματα" ή "Ψυχική επαφή" σε τον εχθρό που εξετάζετε.

[Σημειώσεις και συστάσεις] · Στρατηγικές που βασίζονται στη φοροδιαφυγή, προστασίας ή ασπίδες είναι έξω από την καταπολέμηση του αυτό σε γενικές γραμμές.

· Emma είναι πιο απόλυτη προσβολής και αν πεθαίνει αυτών επιρρεπείς να χάσει, αλλά χάρη στην υπεράσπισή του διαμαντιού, ο κενός περιεχομένου ασπίδες των θεραπειών μεταξύ "Άνχελ" + αψίδα του πάστορα και τα buffs που αυξάνουν την εξουσία (άμυνα), αμφιβάλλω δεν είναι δυνατό με το που τη δύναμή σας.

· DA στροφές όποτε μπορείτε να βήχα Σύμμαχοι με τέτοιο τρόπο ότι δεν σπαταλιούνται, των οστών, που μεταπτώσεις "Άνχελ" δεν εξουδετερώνουν με εκείνο που σας «την γκλίτσα", ή το αντίστροφο στην Emma.

. Το βοός "θεία έμπνευση" + "Φρούριο" + "Power κοσμική ή ξεκλείδωτη δυναμικό" συνδυάζονται μεταξύ τους σε Emma δίνουν μια δύναμη τρομακτική απεργία.

· Οι χαρακτήρες που περιπλέξει αυτό προσβλητικό είναι: πράκτορες με "Άδειο μυαλό" και τον κάδο, την ίδια στιγμή, Heimdall, Phoenix, καλώδιο, Magneto και Havok, Λεβιάθαν.

· Το genalizaciones εφαρμόζεται από άγγελο είναι πολύ χρήσιμη για την καταπολέμηση και ότι μπορεί κάποια στιγμή, έσωσε τη ζωή.

· Σκοτώνετε Emma είναι ό, τι περισσότερο θα πρέπει να αποφεύγετε, έτσι προστατεύει "Άνχελ" και "Emma" το περισσότερο που μπορείτε να. Που είναι η προτεραιότητά σας ως πράκτορα.

· Εστιαστεί το προσβλητικό PvP, και αγνοεί την άμυνα PvP. Στην πραγματικότητα, συγκεντρώνει όλες σας δύναμη της οπλοστάσιο PvP στην επίθεση.

· Χαρακτήρες σε μειονεκτική θέση:-υδραργύρου.
-Άρη.
-Psylocke.
-Διάσωσης.
-Ο Ηρακλής.
-Thane.
-Captain America.
-άλλα (σχεδόν όλα τα άλλα heores παραμένουν).

· Αυτή η στρατηγική δεν είναι σε PvP είναι ένα 90/100 σε επιθετική λειτουργία και 60 / 100 σε αμυντική λειτουργία.

[Μονάδες]
Εδώ να αφήσω που με συγκεκριμένους τρόπους που συνέβαλε στη δημιουργία της στρατηγικής πιο τέλειο ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το PvP: ο Ιησούς Alberto Alvarez.
Andy Ze.
Carlos Orozco Αβραάμ.

[Εικόνες] - την καταπολέμηση της: http://www.subeimagenes.com/img/resultados-792741.html - στρατηγική: http://www.subeimagenes.com/img/sin-titulo-792743.html (Μεταφράστηκε από: Bing)

"Χρυσά" θα πληρώσουν κάτοικοι της Λέσβου τα ξύλα που μετέφεραν από την παραλία, όπου είχαν ξεβραστεί. Μετά από καταγγελία, παρενέβησαν τροχαία και εφορία. Κατεγράφησαν οι αριθμοί των οχημάτων που ήταν στο σημείο





"Ξινά" θα βγουν σε κατοίκους της Λέσβου τα ξύλα που πήραν από παραλία του νησιού, όπου ξεβράστηκαν πριν από μερικές μέρες, αφού βρίσκονται αντιμέτωποι με κυρώσεις.
Δεκάδες πολίτες, πεζοί ή με τα οχήματα τους, είχαν σπεύσει στην παραλία των Μυστεγνών να πάρουν ό,τι μπορούν από μεγάλη ποσότητα ξυλείας συνολικής αξίας 600.000 ευρώ, που είχε, αρχικά, χαρακτηριστεί, ως "δώρο" από τη θάλασσα. Μετά από καταγγελία που έγινε, ωστόσο, παρενέβη η εφορία Μυτιλήνης. Όπως έγινε γνωστό, κλιμάκιο της υπηρεσίας μετέβη στο σημείο όταν ακόμα η μεταφορά των ξύλων από τους κατοίκους ήταν εν εξέλιξη, και κατέγραψε τις πινακίδες των αυτοκινήτων.
Οι εφοριακοί αρχικά πήγαν στην παραλία όπου γινόταν η φόρτωση του εμπορεύματος αλλά έγιναν αντιληπτοί και λόγω των αντιδράσεων κάποιων εκ των ιδιοκτητών αγροτικών αυτοκινήτων, κράτησαν διακριτική στάση, ανεβαίνοντας στον κεντρικό δρόμο, από όπου κατέγραφαν τους αριθμούς των οχημάτων που ανέβαιναν από την παραλία. Στο σημείο πήγε, επίσης, και κλιμάκιο της τροχαίας, βεβαιώνοντας παραβάσεις για παράνομη στάθμευση. Να σημειωθεί ότι περίπου 170 αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα και από τις δύο πλευρές του δρόμου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία.
Οι παραβάσεις
Οι παραβάσεις, με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι, οι προαναφερόμενοι, είναι δύο. Η πρώτη αφορά την μεταφορά αλλότριου φορτίου από το σκοπό για τον οποίο έχει χορηγηθεί το αγροτικό αυτοκίνητο, καθώς οι άδειες που δίνονται στα συγκεκριμένα οχήματα είναι για συγκεκριμένο σκοπό και να μεταφέρουν εμπορεύματα που έχουν άμεση σχέση με την δραστηριότητα, την οποία έχουν δηλώσει οι ιδιοκτήτες τους. Η δεύτερη έχει να κάνει με τη μεταφορά εμπορευμάτων χωρίς τα προβλεπόμενα παραστατικά.
Οι κυρώσεις ξεκινούν από την αφαίρεση πινακίδων των οχημάτων για ένα διάστημα μέχρι και την επιβολή τσουχτερών προστίμων.
Αυτό, πάντως, που φαίνεται να έχει ενοχλήσει περισσότερο την εφορία Μυτιλήνης είναι δεν επωφελήθηκαν αδύναμοι οικονομικά πολίτες, οι οποίοι θέλησαν να εξασφαλίσουν καυσόξυλα για τις σόμπες, αλλά και επαγγελματίες, που θα διαθέσουν την ξυλεία στο εμπόριο.
"Η ξυλεία έπρεπε να συγκεντρωθεί σε κάποιο χώρο του Δημοσίου και εφόσον δεν υποβαλλόταν αίτημα από την πλοιοκτήτρια εταιρεία για την παραλαβή τότε θα έπρεπε να εκπλειστηριαστεί υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου" δήλωσε ο διευθυντής της εφορίας Μυτιλήνης, Παναγιώτης Μπαρούτης.

  Η στάση του λιμεναρχείου
Να σημειωθεί ότι το λιμεναρχείο οφείλει σε τέτοιες περιπτώσεις να φυλάξει το εμπόρευμα, ζητώντας περαιτέρω οδηγίες από το υπουργείο Ναυτιλίας. Σε περιπτώσεις απώλειας εμπορεύματος στη ναυτιλία, οι πλοίαρχοι εκπέμπουν σώμα "απώλειας εμπορεύματος" ώστε η πλησιέστερη λιμενική αρχή να αναλάβει τη φύλαξη του. Ακόμα πάντως και αν υπάρχει το σχετικό σήμα, τα λιμεναρχεία είναι υποχρεωμένα να παρέμβουν, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα του εμπορεύματος υπέρ του ελληνικού δημοσίου.
Για την ξυλεία στην παραλία της Λέσβου, ωστόσο, δεν έγινε κάτι τέτοιο, καθώς κύκλοι του λιμεναρχείου άφησαν να εννοηθεί ότι επρόκειτο απλά για μία "παλέτα ξύλα".
Πληροφορίες από εφημερίδα Τα Νέα της Λέσβου
Φωτογραφίες από lesvosnews.net

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

dr doom mavel avengers allies

ista de ζιζάνια " Ημερήσια Δόση της μοίρας» :
- Tin στρατιώτες : Νικήστε 3 Servoguardias . Servoguardias να βρείτε σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 6 του Κεφαλαίου 2 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία : 7 Δεκέμβρη, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 8 Δεκ 2013 11:00:00 GMT
- Ακούς τι να κάνω : Πάρτε μια κλήση κινδύνου ; . Επισκεφθείτε τους φίλους να συλλέγουν κλήσεις κινδύνου .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 8 του Δεκ., 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : ένατης Δεκέμβρη 2013 11:00:00 GMT
- Ύδρα Χριστούγεννα : Νικήστε 3 Ύδρα στρατιώτες . Βρείτε ένα Ύδρα σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 3 του κεφαλαίου 1 της σεζόν 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 9, Δεκ 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 10, Δεκεμβρίου του 2013 11:00:00 GMT
- Συχνή Επιβάτης: Πλήρης αποστολή του θαλάμου διακυβέρνησης . Στείλτε οποιοδήποτε ήρωας οποιαδήποτε απομακρυσμένη λειτουργία .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 10 Δεκεμβρίου, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 11 Δεκεμβρίου του 2013 11:00:00 GMT
- Χειροποίητα δώρα : Συλλέξτε δύο χιονόμπαλες . Επισκεφθείτε τους φίλους για να βρείτε χιονόμπαλες .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 11 Δεκ., 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 12 Δεκεμβρίου, 2013 11:00:00 GMT
- Επιστήμη Εποχιακά : Νικήστε 3 κακοποιούς IMA . IMA θα βρείτε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 4 του κεφαλαίου 1 της σεζόν 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 12 Δεκ., 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 13, Δεκ. 2013 11:00:00 GMT
- Αίμα στο Χιόνι : Συμπληρώστε μια μάχη των JCJ . Ανταγωνίζονται σε PvP για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ενάντια σε άλλους παίκτες . Πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή 4 του κεφαλαίου 1 σε λειτουργία ιστορία να ανταγωνιστούν σε PvP .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 13 Δεκ., 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 14 Δεκεμβρίου, 2013 11:00:00 GMT
- Barre Streets : Νικήστε 3 δρόμου κακοποιών . Θα βρείτε τους κακοποιούς του δρόμου σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 4 του Κεφαλαίου 2 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 14 Δεκεμβρίου του 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 15 Δεκεμβρίου 2013 11:00:00 GMT
- Πάνω από το ποτάμι : Γεμίστε μια εγκατάσταση . Εμφανίζει ήρωες σε μια αποστολή για να προχωρήσετε . Αναπτύξεις δίνουν αντικείμενα και αρμοδιότητες .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 15 Δεκεμβρίου 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 16, Δεκεμβρίου 2013 11:00:00 GMT
- Οι τρεις σοφοί : Νικήστε 3 του Maggia . Βρείτε το Maggia σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 1 του κεφαλαίου 2 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 16 Δεκεμβρίου, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 17 του Δεκεμβρίου του 2013 11:00:00 GMT
- Ανταλλαγή Δώρων : Συλλέξτε 2 του παρόντος . Μπορείτε να λάβετε αυτές τις ως δώρα για τους φίλους .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 17 Δεκεμβρίου 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 18 Δεκ. 2013 11:00:00 GMT
- Κύτταρα Silver : Νικήστε 3 φυγάδες . Βρείτε τους φυγάδες σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 1 του κεφαλαίου 4 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 18, Δεκεμβρίου 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 19 Δεκεμβρίου 2013 11:00:00 GMT
- Δεν γάντια Συμπληρώστε μια μάχη PvP . Ανταγωνίζονται σε PvP για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ενάντια σε άλλους παίκτες . Πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή 4 του κεφαλαίου 1 σε λειτουργία ιστορία να ανταγωνιστούν σε PvP .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 19 Δεκεμβρίου, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 20 Δεκέμβρη του 2013 11:00:00 GMT
- Δεν γάντια Συμπληρώστε μια μάχη PvP . Ανταγωνίζονται σε PvP για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ενάντια σε άλλους παίκτες . Πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή 4 του κεφαλαίου 1 σε λειτουργία ιστορία να ανταγωνιστούν σε PvP .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 19 Δεκεμβρίου, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 20 Δεκέμβρη του 2013 11:00:00 GMT
- Άνθρακες αναμμένο : Νίκησε 3 Sinmente . Sinmente να βρείτε σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 5 του κεφαλαίου 7 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 20 Δεκεμβρίου, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 21 Δεκ του 2013 11:00:00 GMT
- Far Hazard Συμπληρώστε μια ηρωική μάχη . Οι ηρωικές μάχες είναι κλασικά μάχες μεταξύ ήρωες και τους κακοποιούς . Για να συμμετάσχετε , θα πρέπει να έχετε προσληφθεί ο ήρωας .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 21 Δεκ., 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 22 Δεκέμβρη 2013 11:00:00 GMT
- Τι απατεώνες , δεν είναι καλό : Νίκησε 3 IRAD . IRAD θα βρείτε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 2 του κεφαλαίου 2 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 22 Δεκεμβρίου του 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 23, Δεκεμβρίου του 2013 11:00:00 GMT
- Ευχές : Χρησιμοποιήστε μια κλήση κινδύνου . Μπορείτε να λάβετε μόνο κλήσεις για βοήθεια όταν επισκέπτονται τους συμμάχους .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 23 Δεκ, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 24 Δεκ 2013 11:00:00 GMT
- Παγωμένος ο Frost Giant : Νικήστε 3 γίγαντας πάγο . Βρείτε γίγαντες πάγου σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 5 του κεφαλαίου 1 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 24η Δεκεμβρίου, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 25η Δεκεμβρίου, 2013 11:00:00 GMT
- Εποχιακά Ξυλοδαρμοί : Συμπληρώστε μια μάχη των JCJ . Ανταγωνίζονται σε PvP για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ενάντια σε άλλους παίκτες . Πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή 4 του κεφαλαίου 1 σε λειτουργία ιστορία να ανταγωνιστούν σε PvP .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 25η Δεκεμβρίου, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 26 Δεκ. 2013 11:00:00 GMT
- Χριστούγεννα Καταδίωξη : Ήττες 3 του χέρι . Βρείτε το χέρι σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 3 του κεφαλαίου 1 της σεζόν 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 26 Δεκ 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 27η Δεκεμβρίου του 2013 11:00:00 GMT
- Paz ( μας ) Earth : επιζήσει μια επιδρομή . Οι επιδρομές είναι μάχες ενάντια ήρωες εναλλακτικές πραγματικότητες . Απειλούν τον κόσμο μας , όπως κάθε κακοποιό . Το να βρείτε στην εποχή 2 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 27 Δεκ. 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 28 Δεκ 2013 11:00:00 GMT
- Οι χειρότερες κάλαντα : Νικήστε 3 Φρουροί . Βρείτε τα φρουροί σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 4 του κεφαλαίου 3 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 28, Δεκέμβρη 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 29 του Δεκέμβρη 2013 11:00:00 GMT
- Δοκιμάστε , κύριοι : Νικήστε 3 θέματα δοκιμής . Βρείτε αντικείμενα μελέτης σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένης της αποστολής σας 5 του κεφαλαίου 2 για την περίοδο 1 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 29 Δεκεμβρίου του 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 30 Δεκ. 2013 11:00:00 GMT
- Πάρτε τον για έναν περίπατο : Συλλέξτε δύο dreidels . Επισκεφθείτε τους φίλους για να βρείτε dreidels .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 30 Δεκ., 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 31 του Δεκεμβρίου του 2014 11:00:00 GMT
- Κύκλος 8 μελαγχρωστική : Νικήστε 3 Κύκλος 8 . Θα βρείτε τον κύκλο των 8 στα κεφάλαια 2 και 3 της σεζόν 2 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 31 Δεκεμβρίου 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 1 Γενάρη 2013 11:00:00 GMT
- Πάρτε τον εαυτό σας το δικό σας , Σάντα : Χριστούγεννα Συλλέξτε 2 μπισκότα . Επισκεφθείτε τους φίλους για να βρεί τα μπισκότα Χριστουγέννων .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 1, Ιαν. 2013 9:00:00 GMT- > End : 2 Ιαν. 2013 11:00:00 GMT
- Ανακάτεμα με Hellfire : Νίκησε 3 Hellfire Club. Θα βρείτε τους φρουρούς Hellfire Club στην αποστολή 5 του κεφαλαίου 1 σε 2 σεζόν .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 2 Γενάρη 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 3 Γενάρη 2013 11:00:00 GMT
- Περισσότερα cookies : Συλλέξτε 2 μπισκότα και γάλα ! . Επισκεφθείτε τους φίλους σας να βρείτε μπισκότα και γάλα .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 3, Ιανουαρίου 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 4 του Γενάρη 2013 11:00:00 GMT
- Τέφρα και αιθάλη : Νικήστε 3 Δαίμονες . Βρείτε δαίμονες πάνω σε διάφορες αποστολές , συμπεριλαμβανομένου του Mission 4 , Κεφάλαιο 10 και του κεφαλαίου 3 Mission 2 για την περίοδο 2 .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 4 Ιαν. 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 5 Γενάρη 2013 11:00:00 GMT
- Sleigh Ride Συμπληρώστε μια μάχη PvP . Ανταγωνίζονται σε PvP για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ενάντια σε άλλους παίκτες . Πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή 4 του κεφαλαίου 1 σε λειτουργία ιστορία να ανταγωνιστούν σε PvP .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 5 Γενάρη του 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 6η, Ιανουαρίου 2013 11:00:00 GMT
- Είσαι κακός : Νικήστε το αφεντικό . Θα βρείτε μικρά πρωταθλητές και τα αφεντικά όλες τις αποστολές στο Story Mode .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 6, Ιανουαρίου 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 7 του Γενάρη του 2013 11:00:00 GMT
- Reregalar : Χρησιμοποιεί 3 του παρόντος στον αγώνα . Χρησιμοποιήστε αυτά εναντίον ενός εχθρού στη μάχη . Μπορείτε να λάβετε αυτές τις ως δώρα για τους φίλους .Απαιτεί : 5 χρυσά για να παρακάμψετε την αποστολή .Ανταμοιβή : χρηματοκιβώτια 5 απειλητική .- > Ημερομηνία έναρξης : 7 Ιανουαρίου, 2013 9:00:00 GMT- > Ημερομηνία Λήξης : 8 Ιαν., 2013 11:00:00 GMT

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

οδηγoς αυτοπροστασιας

odigosautoprostasias.blogspot.com/
Ακολούθως η Αστυνομία επεξέτεινε αυτή την τακτική και παρακολουθούσε τα ΙΜΕΙ .... Γεννιόμαστε με τα δακτυλικά μας αποτυπώματα και δεν μπορούμε ποτέ να ..... Τα εντυπώματα ανακαλύπτονται σε αντικείμενα όπως τα παράθυρα από ξύλο ή ..... Για να έχουν τον χρόνο να σας πρεσάρουν και να σας έχουν πάρει κατάθεση.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013


Unlock the Rad-Sniffer

From Mon Dec 9 03:00:00 CST to Mon Dec 30 19:00:00 CST

Mission - 1 of 5: Science Unfair
Defeat 10 A.I.M. Soldiers
A.I.M. can be found in many missions, including SEASON 1: Chapter 1, Mission 4.

Mission - 2 of 5: Scramble the Jets!
Complete 3 Flight Deck Missions
Send three heroes on any flight deck missions to take out the Flying Armor.

Mission - 3 of 5: Too Hot to Handle
Collect 5 Irradiated Repulsors
Irradiated Repulsors are dropped in combat by A.I.M. enemies in SEASON 1: Chapter 1, Mission 4. Bosses and Mini-Bosses have increased drop chance.

Mission - 4 of 5: Smells like Radiation
Create the Rad-Sniffer at the S.H.I.E.L.D. research facilities.
Research the Rad-Sniffer to complete this task.

Mission - 5 of 5: Heroic Escort
Complete a Flight Deck Mission
Send any hero on any flight deck mission, and they'll pick up the boy on their way back to the Helicarrier.
Ξεκλειδώσετε το Rad-Sniffer από Δευτ Δεκ 9 03:00:00 CST Δευτ Δεκ 30 19:00:00 CST αποστολή-1 5: επιστήμη άδικη ήττα 10 A.I.M. στρατιώτες A.I.M. μπορεί να βρεθεί σε πολλές αποστολές, συμπεριλαμβανομένων των ΣΕΖΌΝ 1: κεφάλαιο 1, αποστολή 4.

Αποστολή-2 5: αγωνίζομαι για τα αεριωθούμενα αεροπλάνα!
Ολοκληρώσει 3 αποστολή αποστολές θάλαμο διακυβέρνησης τρεις ήρωες σε κάθε θάλαμο διακυβέρνησης αποστολές για να πάρουν την πανοπλία που φέρουν.

Αποστολή-3 5: πάρα πολύ καυτό για να χειριστεί συλλέγουν 5 ακτινοβολημένα Repulsors ακτινοβολημένα Repulsors που πέφτουν στη μάχη από A.I.M. εχθρούς σε ΣΕΖΌΝ 1: κεφάλαιο 1, αποστολή 4. Αφεντικά και μίνι-αφεντικά έχουν αυξημένη πιθανότητα πτώσης.

Αποστολή-4 5: μυρίζει σαν δημιουργία ακτινοβολία στο Rad-ανιχνευτή στις εγκαταστάσεις έρευνας S.H.I.E.L.D..
Έρευνα στο Rad-ανιχνευτή για να ολοκληρώσει το έργο.

Αποστολή-5 5: ηρωική συνοδεία ολοκληρώσει μια αποστολή κατάστρωμα πτήσης αποστολή κάθε ήρωα σε οποιαδήποτε αποστολή θάλαμο διακυβέρνησης, και αιθυλική πάρει το αγόρι στο δρόμο τους πίσω για να το Helicarrier. (Μεταφράστηκε από: Bing)

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

skata pvp gamo tis kivernisi sas

I'm running Thane and Daimon. As you can see, I'm doing rather well! Thats DEF team with Sympathy and Generoisty on Daimon and Splash damage and Ethereal strike on Thane. Tact Agent with Shepherds staff, Target painter Cube and SoA for my defence team

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

τα χαλια σασ 








ορίστε τα χάλια σας  δευτέρα 11 Οκτώβριο  2013. έως τώρα απάντηση δεν πήρα από την υπηρεσία σας για τα σκυλιά μου το 2009 τα πήρα από την Κορώνη Μέτα από καταγγελία και έχω χάσει 2 κυνηγόσκυλα σκυλιά αρσενικά  το ένα το 2011 και το άλλο  το 2012
τώρα στη ;11 Οκτώβριο  2013 έχασα κατσίκα από άλλο ζώό ακόμα περιμένω απάντηση από την υπηρεσία σας δυστιχοσ για το τελεφταιο περισταστικο θα καταγγιλο την χωρα σασ οπου νομιζο
και οπου μου αρεσει τα παιχνιδια τελοσ  οπουσ και αυτη που εκαναν καταγγελιεσ γιατι εγω εχασα ζωα και ολη μασ γραψατε κανονικα

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Pattex Κόλλα Repair Extreme 20g

Pattex Κόλλα Repair Extreme 20g
 
Pattex Repair Extreme :
Ισχυρή ελαστική κόλλα τεχνολογίας Flextec, 20gr.

Χαρακτηριστικά της κόλλας Pattex Repair Extreme :
  • Ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης, προϊόν της Pattex®, Henkel®
  • Flextec™: αποκλειστική τεχνολογία της Henkel® μη-σιλικονούχας σύνθεσης, που προσφέρει εξαιρετικά δυνατές συγκολλήσεις και σφραγίσεις σε όλα σχεδόν τα υλικά χωρίς να απαιτείται αστάρωμα
  • Ελαστική, διάφανη, αδιάβροχη, άοσμη, ανθεκτική στην κρούση και στην στρέψη
  • Ιδανική για επιδιορθώσεις που απαιτείται πολύ ελαστική συγκόλληση
  • Σε λεπτή στρώση δημιουργεί μια εντελώς διάφανη κόλληση
  • Σε παχιά στρώση μπορεί να γεμίσει κενά διατηρώντας μεγάλη ελαστικότητα μεταξύ των συγκολλημένων τμημάτων
  • Χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Κατάλληλη για όλα σχεδόν τα υλικά, ακόμα και όταν είναι υγρά: τσιμέντο, πέτρα, ξύλο, μέταλλα, κεραμικά, γυαλί, δέρμα, ύφασμα, φελλό, πολυστυρένιο, άκαμπτη PU, PVC, ABS και για τα περισσότερα πλαστικά εκτός από PE, PP & PTFE
  • Χημικό προϊόν: ακολουθήστε τις οδηγίες ασφαλείας τού κατασκευαστή
  • Αντοχή σε θερμοκρασία: -50ºC έως +120ºC
  • Συσκευασία: σωληνάριο των 20gr
Pattex Repair Extreme επίσημη σελίδα προϊόντος
Pattex PCL3S Contact Βενζινόκολλα Σωληνάριο 50g
Pattex PCL3S (PX90) Contact 50g :

Βενζινόκολλα γενικής χρήσης σε σωληνάριο, 50gr
  • Βενζινόκολλα γενικής χρήσης, προϊόν της Pattex®, Henkel®
  • Νέα πρωτοποριακή φόρμουλα χωρίς τολουόλη και κυκλοεξάνιο
  • Κατάλληλη για ξύλο, φορμάικα, MDF, λάστιχο, φελλό, μέταλλο, καπλαμά, αφρώδη υλικά, κετσέ, τσόχα, δέρμα, μοκέτες, σκληρό PVC και πολλά πλαστικά εκτός από PE, PP, Styropor®, PTFE(Teflon®) και εύκαμτο PVC
  • Ταχυστέγνωτη, ελαστική και ανθεκτική στο νερό
  • Χημικό προϊόν: ακολουθήστε τις οδηγίες ασφαλείας τού κατασκευαστή
  • Αντοχή σε θερμοκρασία: -40ºC έως +110ºC
  • Τελική αντοχή (DIN EN 205): ανάλογα με την επιφάνεια και την πίεση, έως και μετά από 3 ημέρες
  • Χρόνος αναμονής για την κόλληση: 10-15 λεπτά
  • Χρόνος εφαρμογής συγκόλλησης: 3 δευτερόλεπτα
  • Συσκευασία: σωληνάριο των 50gr
Pattex Contact 50g επίσημη σελίδα προϊόντος
HenkelPattex