Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι άνδρες στο σεξ;




sex mistakes
Άνδρες νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα τα πάντα στο κρεβάτι; Τότε, διαβάστε παρακάτω….



 
Οι Αμερικανοί επιστήμονες Τρίσταν Ταορμίνο, Πάτι Μπρίτον και Κρις Ντόναχιου εξηγούν ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι άνδρες στο σεξ…

Λάθος 1ο
Οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν ότι ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Και αυτό επειδή θεωρούν ότι οι εμπειρίες είναι αρκετές…. Λάθος, λάθος και πάλι λάθος. Οι επιστήμονες επισημαίνουν πως η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολύπλοκη και με κάθε νέα σεξουαλική σύντροφο οι άντρες πρέπει να διερευνούν από την αρχή τι την ευχαριστεί και τι όχι (νέες στάσεις, διάρκεια, προκαταρκτικά κλπ)

Λάθος 2ο
Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ…..για το σεξ! Σύμφωνα με τους ειδικούς, το γεγονός πως οι άνδρες δεν μιλάνε για το σεξ δημιουργεί προβλήματα στην ερωτική τους ζωή. Θεωρείται ιδανικό να μιλά ένα ζευγάρι για το τι του αρέσει και τι όχι στο κρεβάτι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε και καινούρια πράγματα. Επίσης καλό είναι, εάν δεν το κάνετε ήδη, να εντάξετε τις λέξεις στο κρεβάτι, διότι μπορούν να αποκαλύψουν πολλά. Π.χ. «τώρα αργά» ή «πιο δυνατά», για να αποκομίσετε μια ιδέα του τι αρέσει στη σύντροφό σας, αφού λογικά θα αντιδράσει σε αυτό.

Λάθος 3ο
Οι περισσότεροι άνδρες που βρίσκονται σε σχέση, νομίζουν ότι το σεξ δεν εξαρτάται από τη σχέση. Δηλαδή δεν ξέρουν πως αν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση, τότε αναπόφευκτα θα υπάρξει πρόβλημα και στο κρεβάτι. Όπως σημειώνουν οι επιστήμονες
οι γυναίκες δύσκολα «ανοίγονται» σεξουαλικά με έναν σύντροφο με τον οποίο δεν νιώθουν συναισθηματική ασφάλεια. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό «το τι θα κάνετε σήμερα στο κρεβάτι έχει αρχίσει χθες, προχθές, την περασμένη εβδομάδα, όταν δεν βγάλατε τα σκουπίδια έξω ή τσακωθήκατε για τα λεφτά», λέει ο δρ Ντόναχιου. Πρέπει λοιπόν να μάθετε να την παρατηρείτε για να αντιλαμβάνεστε πότε έχει διάθεση για σεξ και πότε όχι.

Λάθος 4ο
Πολλοί άνδρες βλέπουν το σεξ σαν «αποστολή», δηλαδή έχουν στο μυαλό τους ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο πρέπει να λειτουργήσουν όλα: στύση, προκαταρκτικά (αν υπάρχουν), διείσδυση, οργασμός. Για ακόμη μία φορά, το ισχυρό φύλο έχει πέσει έξω. Καταρχάς οι ερωτικές ζώνες του σώματος δεν περιορίζονται στα γεννητικά όργανα….Πολλές γυναίκες έρχονται σε οργασμό με άλλα πράγματα, όπως να παίζει ο άντρας με το στήθος τους. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να μην έχει οργασμό ο ένας από τους δύο. Ναι, μπορεί να συμβεί και στους άντρες, αλλά εκείνοι συνήθως καταρρακώνονται όταν τους συμβαίνει, «ακυρώνοντας» μια ερωτική πράξη που κατά τα άλλα μπορεί να ήταν απολύτως ικανοποιητική.

Λάθος 5ο
Οι συγκρίσεις. Οι περισσότεροι άνδρες έχουν μη ρεαλιστικές αντιλήψεις για το πόσο συχνά και πως πρέπει να κάνουν σεξ, βασιζόμενοι σε αυτά που βλέπουν στις ταινίες ή την τηλεόραση, αλλά και σε όσα ακούνε από φίλους (που ίσως να μην είναι και αλήθεια). Εάν δεν κάνετε όσο σεξ κάνατε παλιότερα ή δεν έχετε τις ίδιες επιδόσεις ή την ίδια διάρκεια ή οτιδήποτε….μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους! Οι επιστήμονες εξηγούν πως η συχνότητα του σεξ μεταβάλλεται με την ηλικία (λιγοστεύει καθώς μεγαλώνουμε) και με το είδος της σχέσης (γενικά τα ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις κάνουν λιγότερο σεξ, αλλά τα παντρεμένα λιγότερο απ’ ότι όσα συμβιώνουν χωρίς γάμο). Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η καθημερινότητα και τα προβλήματα…(λ.χ. το πόσο πολύ ή λίγο δουλεύει το ζευγάρι, τι υποχρεώσεις έχει, αν έχει χρέη, κ.τ.λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου