Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

12 2 i love you

Φωτογραφία: Patrón que funciona a día 23/06/2013.
Se ha comprobado varias veces, y pocas veces no da nada. No es lo mismo que antes, pero ayuda bastante.
Lo único importante, parece ser, es que la armadura reforzada esté en esa posición.


Θα ήθελα να μάθω γιατί ο δήμος πυλό Νέστωρος έβαλε μπουλντόζα να καθαρίζει τον αγροτικό δρόμο από την Κορώνη στην περιοχή Άγιος Δημήτριος – Αντωνίου έως αγία τριάδα Μεσσηνίας  
Με αποτέλεσμα να κάνει φθορές στο  κτήμα που έχω μισθωμένο από τον πατερά μου
Δίστιχος κάθε τέτοια εποχή ο δήμος βάζει μπουλντόζα με αποτέλεσμα λόγο που έχει το κτήμα υψομετρική διάφορα να ρίχνουν χώματα  να καταστρέφουν τον αγροτικό δρόμο και να κάνουν καταστροφές στο χωράφι αλλά και σε αλλά χωραφια

Διαπόμπευσαν 28χρονη στην Εύβοια,πάνω σε καρότσα με τα εσώρουχα της .

«Έκαναν έρωτα σε μπουλντόζα και τους πήγαν γυμνούς στην πλατεία», γράφει ο τίτλος της τοπικής εφημερίδας «Ευβοϊκή Γνώμη» για το περιστατικό σε χωριό της Εύβοιας που συνέβη την περασμένη εβδομάδα με δύο κατοίκους που...


 συνεβρέθηκαν ερωτικά και στη συνέχεια διαπομπεύτηκαν στην πλατεία του χωριού.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, της Εύβοιας μια 28χρονη διαπομπεύτηκε πάνω σε καρότσα με τα εσώρουχά της στην πλατεία του χωριού επειδή έκανε σεξ με τον εραστή της σε μπουλντόζα! Όλα άρχισαν όταν περαστικοί «έπιασαν» το ζευγάρι να ερωτοτροπεί πάνω στη μπουλντόζα και αφού βγήκαν οι κάτοικοι στους δρόμους αποφάσισαν να διαπομπεύσουν την 28χρονη στην πλατεία του χωριού για «να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά».

Υπουργείο Δικαιοσύνης > ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ > Οδηγός Πολίτης κ ...

www.ministryofjustice.gr/.../ΓΙΑΤΟΝbrΠΟΛΙΤΗ/ΟδηγόςΠολίτηςκΔικαιο...
Ο οδηγός "Πολίτης και Δικαιοσύνη", εκδόθηκε με πρωτοβουλία του πρώην ... και αφορούν στον κύκλο των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και τη .

giana se thimame




Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

O γυναικολόγος Dr. Ναούμ εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να λέμε αλήθεια στο γιατρό μας

Αρκετές γυναίκες, φοβούμενες μήπως ο γυναικολόγος τους είναι επικριτικός μαζί τους, καταφεύγουν σε ψέματα που πολλές φορές μπορούν να εμποδίσουν τη σωστή διάγνωση
ΨΕΜΑ N.1: Έχω μονογαμική σχέση
Ναι ίσως είναι δύσκολο να παραδεχθείτε ότι μπορεί να έχετε ή να είχατε στο παρελθόν σεξουαλική επαφή με κάποιον εκτός του συντρόφου σας, αλλά είναι πολύ σημαντικό για τον γιατρό να γνωρίζει ότι δεν έχετε σταθερή σεξουαλική ζωή. Μόνο έτσι θα μπορέσει να σας κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και κυρίως για HIV.
ΨΕΜΑ Ν.2: Χρησιμοποιώ πάντα προφυλάξεις
Εάν δεν επιζητάτε τα συγχαρητήρια από τον γυναικολόγο σας, αλλά την ουσιαστική επιστημονική του άποψη, τότε θα πρέπει να του πείτε την αλήθεια. Εάν παραμελήσατε να πάρετε τα αντισυλληπτικά σας χάπια, εάν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό μόνο όποτε το θυμάστε ή εάν δοκιμάζετε τη διακεκομμένη συνουσία με τον σύντροφό σας, ο γιατρός σας θα πρέπει να το γνωρίζει και να σας κατευθύνει προς την ιδανική μέθοδο αντισύλληψης σύμφωνα με την ηλικία και τα "θέλω" σας.
ΨΕΜΑ Ν.3: Καπνίζω και πίνω πολύ σπάνια
Εάν το "σπάνια" έχει αρχίσει και γίνεται "συχνά" τότε ο γιατρός θα πρέπει να το σημειώσει στο ιστορικό σας, καθώς το κάπνισμα έχει ενοχοποιηθεί την αύξηση της πιθανότητας εμφάνισης αρκετών γυναικολογικών καρκίνων, ενώ το αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα κάποιας φαρμακευτικής αγωγής που ίσως σας συστήσει.
ΨΕΜΑ Ν.4: Δεν έχω κάνει έκτρωση ποτέ
Ατυχήματα συμβαίνουν και αν καταφύγατε στη λύση της έκτρωσης ο γιατρός θα πρέπει να το ξέρει. Εάν για παράδειγμα αντιμετωπίζετε τώρα κάποιο πρόβλημα υπογονιμότητας, ίσως οφείλεται στον τρόπο που έγινε η έκτρωση. Επίσης, είναι σημαντικό στοιχείο για τον γιατρό ότι κάποτε καταφέρατε να μείνετε έγκυος. Άρα, εάν θέλετε τη βοήθεια του γιατρού για να λύσει ένα τέτοιο θέμα, θα πρέπει να του δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.
ΨΕΜΑ Ν.5: Δεν έχω παρατηρήσει κανένα σύμπτωμα
Ο φόβος της φαρμακευτικής αγωγής ή ακόμα και το να ακούσετε την αλήθεια, σας εμποδίζουν από το να πείτε την αλήθεια στον γιατρό σας; Οποιοδήποτε σύμπτωμα παρατηρήσετε όπως ακανόνιστη περίοδο, αίμα ανάμεσα σε 2 περιόδους, δύσοσμα κολπικά υγρά, φαγούρα και ερυθρότητα στη γεννητική περιοχή, πόνος στην κοιλιακή περιοχή κ.α. θα πρέπει να αναφερθούν αμέσως στον γιατρό και να ζητήσετε ένα επείγον ραντεβού μαζί του. Άλλοτε η αντιμετώπισή τους είναι απλή, άλλοτε υποκρύπτουν πιο περίπλοκα προβλήματα. Άρα, όσο πιο νωρίς τα αντιμετωπίσετε τόσο πιο καλά!
Η γνώμη του Γυναικολόγου Δρ. Νικόλαου Ναούμ
"Κάθε ασθενής προστατεύεται από το ιατρικό απόρρητο, άρα δεν έχει να φοβάται κάτι. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ένας έμπειρος γυναικολόγος έχει δει και έχει ακούσει τόσα πολλά, που τίποτα δεν του δημιουργεί αρνητική εντύπωση για την ασθενή του. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε το ότι εάν η γυναίκα ντρέπεται ή φοβάται να μιλήσει ανοιχτά στον γιατρό της, τότε την ευθύνη τη φέρει κατά κύριο λόγο ο γιατρός. Εκείνος έχει την υποχρέωση να χαλαρώσει τη γυναίκα, να αφιερώσει χρόνο στη συζήτηση και όχι μόνο στην εξέταση και να λύσει οποιαδήποτε απορία έχει προκύψει. Θα πρέπει με άλλα λόγια να χτιστεί μία ισχυρή σχέση ανάμεσα στη γυναίκα και τον γιατρό, καθώς πρόκειται για μία σταθερή σχέση που θα κρατήσει πολλά χρόνια".
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ananeosi.gr

Πηγή: http://www.queen.gr/YGEIA-FITNESS/YGEIA/item/70827-5-psemata-poy-leme-ston-gynaikologo-mas#ixzz2WerNY8X2

5 ερωτήσεις για το πρωκτικό σεξ

Ο Dr. Νικόλαος Ναούμ απαντά στις πιο σημαντικές ερωτήσεις των γυναικών.
Πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες, οι οποίες αντιστέκονται στην παρότρυνση του συντρόφου τους, να δοκιμάσουν και να εντάξουν το πρωκτικό σεξ στην ερωτική ζωή τους. Η ανησυχία ή η άρνηση, πολλές φορές προκύπτουν και από την άγνοια ή τον φόβο που βιώνει η γυναίκα, καθώς πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.
1. Είναι ο πρωκτός ερωτογενής ζώνη;
Ο πρωκτός περιέχει έναν τεράστιο αριθμό νεύρων, που τον προάγουν σε μία από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες που διαθέτει το γυναικείο σώμα. Έτσι, με τον κατάλληλο χειρισμό, μπορεί η πρωκτική επαφή να δώσει μεγάλη ευχαρίστηση στη γυναίκα και να οδηγήσει στον οργασμό, χωρίς κολπική επαφή.
2. Πως πρέπει να χειριστεί την κατάσταση ο σύντροφός μου; Θα πονέσω;
Ο πρωκτός είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή και γι' αυτό τον λόγο χρειάζεται λεπτούς και κομψούς χειρισμούς, από την πλευρά του συντρόφου σας. Δεν χρειάζονται βιασύνες και απότομοι χειρισμοί, καθώς υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί πόνος, ακόμα και τραυματισμός στον πρωκτό, με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου ευχάριστη η επαφή.
Η λίπανση της περιοχής είναι απαραίτητη, ενώ ο σύντροφός σας θα πρέπει να εισχωρήσει όσο το δυνατόν πιο σιγά, σταδιακά και μαλακά γίνεται. Φυσικά, το πόσο θα χαλαρώσετε και εσείς, παίζει σημαντικό ρόλο στο να απολαύσετε την επαφή και να μειώσετε τις πιθανότητες να πονέσετε.
3. Θα έχω κάποιο πρόβλημα μετά την επαφή;
Καταρχάς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το πρωκτικό σεξ, εάν ξεκινήσει θα πρέπει και να τελειώσει εκεί. Για λόγους υγιεινής, δεν θα πρέπει να συνεχίσετε με κολπική επαφή, ώστε να μην μεταφέρετε τα μικρόβια του πρωκτού στον κόλπο. Εάν τηρηθούν απαράκλητα λοιπόν οι κανόνες υγιεινής και εάν ο χειρισμός από τον σύντροφο είναι ο ενδεδειγμένος, τότε οποιαδήποτε μικρή ενόχληση θα εξαφανιστεί μέσα στην ημέρα. Λόγω των δύο σφικτήρων που διαθέτει ο πρωκτός, επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό και το πρωκτικό σεξ μπορεί να γίνεται όσο συχνά επιθυμείτε, χωρίς περιορισμούς.
4. Μπορεί να κολλήσω κάποιο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα;
Ένα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα, μπορεί να μεταδοθεί με οποιαδήποτε επαφή χωρίς προφύλαξη. Γι' αυτό εάν δεν είστε σίγουρη για την κατάσταση υγείας του συντρόφου σας, κάντε χρήση προφυλακτικού κανονικά, όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.
5. Μπορώ να μείνω έγκυος με το πρωκτικό σεξ;
Όχι. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι κατηγορηματική. Στην περίπτωση που σπάσει το προφυλακτικό ή ακόμη και αν ολοκληρώσει στην περιοχή του πρωκτού, ο σύντροφος σας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνετε έγκυος.

Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/76920-5-erotiseis-gia-to-proktiko-sex#ixzz2WeqMlVnZ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

20 γυναικεία χτενίσματα που ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ τους άντρες...


Το κούρεμα που θα επιλέξει κάθε γυναίκα παίζει καθοριστικό ρόλο στην συνολική εικόνα της. Ορισμένα κουρέματα προσδίδουν στη γυναίκα έντονη θηλυκότητα και την κάνουν πιο όμορφη από ποτέ, ενώ άλλα κουρέματα θα λέγαμε ότι δεν είναι και τόσο εντυπωσιακά.




Αλήθεια ... ποια γυναικεία κουρέματα αρέσουν περισσότερο στους άντρες; Από ότι φαίνεται, οι άντρες δίνουν περισσότερη προτίμηση σε ορισμένα γυναικεία κουρέματα σε σύγκριση με άλλα. Αν λοιπόν θέλετε να ελκύετε περισσότερο τους άντρες, τότε ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που κουρεύετε τα μαλλιά σας.

Παρακάτω παρουσιάζουμε 20 γυναικεία κουρέματα που οι περισσότεροι άντρες τα βρίσκουν από αρκετά ελκυστικά έως πολύ ωραία.























































Ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι άνδρες στο σεξ;




sex mistakes
Άνδρες νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα τα πάντα στο κρεβάτι; Τότε, διαβάστε παρακάτω….



 
Οι Αμερικανοί επιστήμονες Τρίσταν Ταορμίνο, Πάτι Μπρίτον και Κρις Ντόναχιου εξηγούν ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι άνδρες στο σεξ…

Λάθος 1ο
Οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν ότι ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Και αυτό επειδή θεωρούν ότι οι εμπειρίες είναι αρκετές…. Λάθος, λάθος και πάλι λάθος. Οι επιστήμονες επισημαίνουν πως η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολύπλοκη και με κάθε νέα σεξουαλική σύντροφο οι άντρες πρέπει να διερευνούν από την αρχή τι την ευχαριστεί και τι όχι (νέες στάσεις, διάρκεια, προκαταρκτικά κλπ)

Λάθος 2ο
Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ…..για το σεξ! Σύμφωνα με τους ειδικούς, το γεγονός πως οι άνδρες δεν μιλάνε για το σεξ δημιουργεί προβλήματα στην ερωτική τους ζωή. Θεωρείται ιδανικό να μιλά ένα ζευγάρι για το τι του αρέσει και τι όχι στο κρεβάτι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε και καινούρια πράγματα. Επίσης καλό είναι, εάν δεν το κάνετε ήδη, να εντάξετε τις λέξεις στο κρεβάτι, διότι μπορούν να αποκαλύψουν πολλά. Π.χ. «τώρα αργά» ή «πιο δυνατά», για να αποκομίσετε μια ιδέα του τι αρέσει στη σύντροφό σας, αφού λογικά θα αντιδράσει σε αυτό.

Λάθος 3ο
Οι περισσότεροι άνδρες που βρίσκονται σε σχέση, νομίζουν ότι το σεξ δεν εξαρτάται από τη σχέση. Δηλαδή δεν ξέρουν πως αν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση, τότε αναπόφευκτα θα υπάρξει πρόβλημα και στο κρεβάτι. Όπως σημειώνουν οι επιστήμονες
οι γυναίκες δύσκολα «ανοίγονται» σεξουαλικά με έναν σύντροφο με τον οποίο δεν νιώθουν συναισθηματική ασφάλεια. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό «το τι θα κάνετε σήμερα στο κρεβάτι έχει αρχίσει χθες, προχθές, την περασμένη εβδομάδα, όταν δεν βγάλατε τα σκουπίδια έξω ή τσακωθήκατε για τα λεφτά», λέει ο δρ Ντόναχιου. Πρέπει λοιπόν να μάθετε να την παρατηρείτε για να αντιλαμβάνεστε πότε έχει διάθεση για σεξ και πότε όχι.

Λάθος 4ο
Πολλοί άνδρες βλέπουν το σεξ σαν «αποστολή», δηλαδή έχουν στο μυαλό τους ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο πρέπει να λειτουργήσουν όλα: στύση, προκαταρκτικά (αν υπάρχουν), διείσδυση, οργασμός. Για ακόμη μία φορά, το ισχυρό φύλο έχει πέσει έξω. Καταρχάς οι ερωτικές ζώνες του σώματος δεν περιορίζονται στα γεννητικά όργανα….Πολλές γυναίκες έρχονται σε οργασμό με άλλα πράγματα, όπως να παίζει ο άντρας με το στήθος τους. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να μην έχει οργασμό ο ένας από τους δύο. Ναι, μπορεί να συμβεί και στους άντρες, αλλά εκείνοι συνήθως καταρρακώνονται όταν τους συμβαίνει, «ακυρώνοντας» μια ερωτική πράξη που κατά τα άλλα μπορεί να ήταν απολύτως ικανοποιητική.

Λάθος 5ο
Οι συγκρίσεις. Οι περισσότεροι άνδρες έχουν μη ρεαλιστικές αντιλήψεις για το πόσο συχνά και πως πρέπει να κάνουν σεξ, βασιζόμενοι σε αυτά που βλέπουν στις ταινίες ή την τηλεόραση, αλλά και σε όσα ακούνε από φίλους (που ίσως να μην είναι και αλήθεια). Εάν δεν κάνετε όσο σεξ κάνατε παλιότερα ή δεν έχετε τις ίδιες επιδόσεις ή την ίδια διάρκεια ή οτιδήποτε….μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους! Οι επιστήμονες εξηγούν πως η συχνότητα του σεξ μεταβάλλεται με την ηλικία (λιγοστεύει καθώς μεγαλώνουμε) και με το είδος της σχέσης (γενικά τα ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις κάνουν λιγότερο σεξ, αλλά τα παντρεμένα λιγότερο απ’ ότι όσα συμβιώνουν χωρίς γάμο). Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η καθημερινότητα και τα προβλήματα…(λ.χ. το πόσο πολύ ή λίγο δουλεύει το ζευγάρι, τι υποχρεώσεις έχει, αν έχει χρέη, κ.τ.λ.)

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

drapetes trikala
- Αιματηρή συμπλοκή στο Δίστομο τη νύχτα με τους δραπέτες των Τρικάλων
- 37 ετών, πατέρας δύο παιδιών, ο άτυχος αστυνομικός από τη Λιβαδειά
- Οι δραπέτες των Τρικάλων άρπαξαν τα όπλα και το αυτοκίνητο των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν
- Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των φονιάδων
Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι δραπέτες των Τρικάλων. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν. Είναι θαύμα που χθες δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα όταν άνοιξαν πυρ σε μπλόκο αστυνομικών στα όρια Φθιώτιδας-Βοιωτίας, στον παλιό Λεβέντη.
Όλα έγιναν ξημερώματα κοντά στο Δίστομο Βοιωτίας. Στις δύο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο αναζητώντας τους πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν. Οι δραπέτες οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζή, χωρίς αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν. Κανείς από τους τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπλόκο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Οι δράστες πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους. Στη συνέχεια άρπαξαν και ένα από τα δύο αυτοκίνητα των αστυνομικών και αποχώρησαν απ' το σημείο. Κατά τη διαφυγή τους ένας απ' τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών. Μια από τις σφαίρες δυστυχώς ήταν μοιραία για τον έναν από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.
Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.
 Τομ κείμενο από το lamiareport.gr
@@@Θέλουμε να σημειώσουμε την πολύ μικρή ενημέρωση που παρέχεται αυτές τις ώρες από τις αστυνομικές υπηρεσίες που προφανώς έχουν αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις.
Όμως θεωρείται αδιανόητο μετά από την δολοφονία της αδικοχαμένης Κατερίνας στα Ίσθμια να μην είναι κατορθωτό να ανακοπούν άτομα που ανήκουν σίγουρα σε παραστρατιωτική ομάδα που στρέφεται ευθέως κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Και γι αυτό ευθύνη φέρει η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και ο ίδιος ο αρχηγός της που τον έχουν για να υπογράφει χαρτιά στην Κατεχάκη και να πηγαίνει σε καμιά κηδεία η σε κανένα μνημόσυνο.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

gia na min se xano  High School Violation of Jewel

lla la ert gr

Δείτε το αίσχος! Το μισθολόγιο της ΕΡΤ! | athensbars

www.athensbars.gr/media/deite-aishos-misthologio-tis-ert
Πριν από 3 ώρες – Ιδού η κατάσταση των αμοιβών των δημοσιογράφων και λοιπών στελεχών της ΕΡΤ! Είχε δημοσιευθεί πριν δύο χρόνια κι είναι αυστηρώς ...

neoi dimaxi ligouria tis xaber

 auto einai dimarxos

 


 o trenakias

 
 omorfos



 


 o melex


 
o pagoto parea


 



o gliftis







xa xa ligoria

xaxa
 
aaa







class room




dimarxos messinias


periferiaxis






aaa

gia esas ta ligouria

Cute and Sexy Asian Girls (98 pics)

acidcow.com/girls/35046-cute-and-sexy-as...Μετάφραση αυτής της σελίδας
24 Ιουλ 2012 – Here weve got almost 100 photos of sexy Asian girls.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

έχουμε την μεγαλύτερη χαρά για τι ο giorgos vs maria sto facebook έφτασε στη 3 ιόνιου του 2013 τα 300 επίπεδο στο  mavel avenger allies  πήρε τον νέο ήρωα από τα κιβώτια του κόμικ και το χρυσό μεταλλείο
και με όνομα Μαρία Βεργή που καταργεί της επίθεσης