Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

  • Δύο διαφορετικά καθαριστικά: Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν αναμιγνύετε το καθαριστικό για τα παράθυρα με λίγο καθαριστικό γενικής χρήσης, θα πετύχουν καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι μεγάλο λάθος. Δεν πρέπει να συνδυάζετε αυθαίρετα χημικές ενώσεις, επειδή κάθε προϊόν καθαρισμού έχει δημιουργηθεί για ένα συγκεκριμένο λόγο.
  • Οινόπνευμα εντριβής και χλωρίνη: Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα απαγορευτικός! Είναι ένα μείγμα χλωροφορμίου και υδροχλωρικού οξέος. Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε αυτόν το συνδυασμό.
  • Χλωρίνη με αμμωνία: Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε θανατηφόρες εξατμίσεις. Παράγει κυρίως χλωραμίνες, οι οποίες μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα μάτια σας και είναι πολύ επικίνδυνες αν έχετε τις εισπνεύσετε.
  • Χλωρίνη με ξύδι: Οποιοδήποτε είδος οξέος θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό του. Το γεγονός ότι και το ξύδι είναι ένα είδος οξέος, κάνει αυτόν το συνδυασμό πραγματικά επιβλαβή. Όταν αναμιγνύονται αυτά τα δύο, το προϊόν είναι ένα θανατηφόρο μείγμα αερίων χλωρίου.
  • Μαγειρική σόδα και ξύδι: Είναι δύο υλικά που προτείνονται και είναι όντως ευεργετικά για πολλές χρήσεις πέραν της μαγειρικής, αλλά απαιτούν μεγάλη προσοχή. Η μαγειρική σόδα είναι βάση και το ξύδι είναι όξινο, πράγμα που σημαίνει ότι, όταν τα συνδυάζετε μαζί παίρνετε ουσιαστικά νερό και οξικό οξύ νατρίου. Το ξύδι κάνει επίσης τη μαγειρική σόδα να “κοχλάζει”, και εάν τα συνδυάσετε και τα βάλετε σε ένα κλειστό δοχείο, το μείγμα μπορεί να σκάσει.
  • Οξυζενέ και ξύδιΑν και αυτός ο συνδυασμός είναι εν πολλοίς ασφαλής, υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια. Μπορείτε να εφαρμόσετε το ένα μετά το άλλο σε μία επιφάνεια, αλλά ενδιαμέσως να την σκουπίσετε, ωστόσο δεν θα πρέπει να τα συνδυάσει αυτά τα δύο υλικά μέσα στο ίδιο δοχείο. Αν τα ανακατέψετε αυτά τα δύο μαζί, αυτό που παίρνετε είναι υπεροξικό οξύ, το οποίο είναι πολύ επιβλαβές και μπορεί να βλάψει το δέρμα σας, τα μάτια και το αναπνευστικό σας σύστημα.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018


One old grass or hey cutter here. Don,t see many like it any more.Really never see them be used anymore much either.There are some in use still in some places.Don,t forget to subscribe.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ενδοστοματική, ΠανοραμικήΑκτινογραφία;  αύριο πάω Καλαμάτα   21 6 2018

μετά απο 10 χρονιά   ώρα  για να κοιτάξουμε το μέλλον 


Μητροπέτροβα 4Κέντρο241 00 Καλαμάτα Μεσσηνίας (Δρομολόγηση)

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΕΙΣΧΩΡΕΊΣ ΔΙΌΡΘΩΣΗ

Η ΘΑ ΜΑΖΈΨΕΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΕΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΊΑ    ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Η ΘΑ ΓΥΝΉ ΤΗΣ ΠΟΥ@@@@@@ ΤΟ ΚΆΓΚΕΛΟ
ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ  Η    ΙΟΑΝΑ  ΚΟΥΛΟΥΡΗ  ΚΑΙ Ο ΓΕΟΡΓΙΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΒΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΣΙΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΝ ΓΕΟΡΓΙΟ ΒΕΡΕΣΕ Η  ΑΛΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣΚΟΠΙΟΣ Η   ΕΞΟΛΟΘΡΕΎΤΗΣ

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ  ΠΟΛΕΜΟΣ   ΚΑΙ ΓΑ@@@@@
ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΕΟΥΣ    ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΟΝ ΘΕΣ   


ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ  ΦΑΤΕ ΑΓΓΟΡΙΑ   ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ  ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΑ  


Electric Stun Gun Ring - ThisIsWhyImBroke

https://www.thisiswhyimbroke.com/electric-stun-gun-ring/
Μετάφραση αυτής της σελίδας
17,44 $
Keep yourself protected while walking through the mean streets by toting around this electric stun gun ring. This discreet weapon fits easily in the palm of ...

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ - Dikaiologitika

https://www.dikaiologitika.gr/arxeio/1897/dikaiologitika-gia-oikodomiki-adeia
19 Μαΐ 2012 - ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Νόμος 3966/2011 - ΦΕΚ 118/Α/24-5-2011 (Κωδικοποιημένος ...

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/n-3966-2011.html
10 Απρ 2018 - Για το χρονικό διάστημα που για οποιονδήποτε λόγο δεν υπηρετεί .... και επιλογής των υποψηφίων, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ... εκπαιδευτική άδεια και λαμβάνει μόνο τις αποδοχές της άδειας αυτής, .... για: α) την ομαλή λειτουργία της βιβλιοθήκης και του αρχείου του ......1897/1990 (Α' 120).

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Transwheel Futuristic Delivery Robot In Urban Environment - Tuvie

www.tuvie.com/transwheel-futuristic-delivery-robot-in-...
Μετάφραση αυτής της σελίδας
20 Αυγ 2015 - After Amazon unveiled their futuristic plan to use drones to deliver packages, Kobi Shikar also unveils his personal vision about delivery robot.

Kobi 3-in-1 Robot Landscaper Wins Pitchfire - Robotics Business ...

https://www.roboticsbusinessreview.com/.../20694-2/
Μετάφραση αυτής της σελίδας
29 Σεπ 2016 - The New York-based startup unanimously won Pitchfire at RoboBusiness 2016 with itsKobi 3-in-1, autonomous robot landscaper that mows .

Weed Trimmer Motor Replaced With Brushless RC ... - Instructables

www.instructables.com › workshop › repair
Μετάφραση αυτής της σελίδας
29 Μαΐ 2014 - Picture of Weed Trimmer Motor Replaced With Brushless RC Truck Motor ... though its not top quality for RC trucks it has plenty of power for this ...

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΟΔΟΥ - Προσωρινή παροχή διόδου - Δουλεία οδού ...

dimitrios-kalaitzis.blogspot.com/2014/01/blog-post_3.html
3 Ιαν 2014 - Και τούτο φαίνεται καθαρά, στην περίπτωση που πάψει η ανάγκη, για την οποία παρασχέθηκε η δίοδος. Σύμφωνα με το άρθρο 1017 ΑΚ, στην ...