Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Αρχική - www.lawcardsymvoli.gr

https://www.lawcardsymvoli.gr/
Η «Κάρτα Νομικής Προστασίας ΣΥΜΒΟΛΗ», είναι μία κάρτα που δίνει τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε εξειδικευμένους Δικηγόρους και Νομικούς.

Υποθέσεις Οικογενειακού Δικαίου - www.lawcardsymvoli.gr - Αρχική

www.lawcardsymvoli.gr/index.php/23-pages/169-upotheseis-oikogeneiakou-dikaiou
Η «Κάρτα Νομικής Προστασίας ΣΥΜΒΟΛΗ», είναι μία κάρτα που δίνει τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε εξειδικευμένους Δικηγόρους και Νομικούς.

Ρύθμιση διατροφής - www.lawcardsymvoli.gr

www.lawcardsymvoli.gr/index.php/23-pages/285-rythmisi-diatrofis
Η «Κάρτα Νομικής Προστασίας ΣΥΜΒΟΛΗ», είναι μία κάρτα που δίνει τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε εξειδικευμένους Δικηγόρους και Νομικούς.

Σχετικά με εμάς - www.lawcardsymvoli.gr

https://www.lawcardsymvoli.gr/index.php/sxetika-me-emas
Η Κάρτα Νομικής Προστασίας ΣΥΜΒΟΛΗ δημιουργήθηκε από μια ομάδα έμπειρων νομικών και δικηγόρων, οι όποιοι αφουγκράστηκαν την ανάγκη των πολιτών ...

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - www ...

www.lawcardsymvoli.gr/index.php/23.../274-ypotheseis-dikaiou-angkastikis-ektelesis
Επικοινωνία. info@lawcardsymvoli.gr 210 8211310 211 0125379. Μαυρομματαίων 23, 10434 Αθήνα. Βρείτε μας στο χάρτη. Copyright © 2017 lawcardsymvoli.gr ...

FNG εταιρεία δικηγόρων, νομικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και ...

fnglaw.gr/
FNG εταιρεία δικηγόρων, νομικές υπηρεσίες, συμβουλευτική και δικαστική υποστήριξη εταιρειών και φυσικών προσώπων.

Νομική Συμβουλευτική, Δικαστική Μεσολάβηση | Δικηγορικό Γραφείο ...

www.gvp-law.gr/el/τομεισ.../νομική-συμβουλευτική-δικαστική-μεσολάβηση/
ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ. Το νομικό δυναμικό μας, μπορεί να σας εκπροσωπήσει επάξια ως ...





Νομική Προστασία

Σε μια εποχή που τα μέτρα και οι περιορισμοί μεταβάλλονται διαρκώς, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Γι' αυτό, σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκετε, όποια κι είναι η οικογενειακή σας κατάσταση ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε κάποια νομική υποστήριξη.
Η INTERAMERICAN διαθέτει μια σειρά προγραμμάτων νομικής προστασίας που απευθύνονται σε όλους εσάς και αφορούν σε όλο το φάσμα της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας: ιδιώτης, οικογενειάρχης, αυτοκινητιστής, επαγγελματίας, επιχειρηματίας, όλοι μπορείτε να βρείτε το ασφαλιστικό πακέτο νομικής προστασίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας, με εξαιρετικά προσιτό κόστος, πανευρωπαϊκή ισχύ και αμεσότητα, 24 ώρες το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου.
Μέσα από τα προγράμματα Νομικής Προστασίας INTERAMERICAN εξασφαλίζετε κάλυψη δικαστικών ή εξώδικων δαπανών που απαιτούνται για να προστατεύσετε τα έννομα συμφέροντά σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον δικηγόρο σας ελεύθερα ή να δώσετε το δικαίωμα στην εταιρία να ορίσει εκείνη δικηγόρο. Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN καλύπτει μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο ή Αρχές, το κόστος για:
  • Τις αμοιβές του δικηγόρου της επιλογής σας
  • Τα δικαστικά έξοδα
  • Τις αποζημιώσεις των μαρτύρων
  • Τις αμοιβές δικαστικών πραγματογνωμόνων
  • Τα έξοδα δικαστικών επιμελητών
  • Τις αναγκαίες προκαταβολές δικαστικών εξόδων
  • Την επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη
Επιπλέον, η INTERAMERICAN είναι η μόνη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, η οποία με τη Νομική Προστασία, παρέχει απεριόριστο όριο κάλυψης για τα παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα και ορισμένο ποσό στην Ευρώπη, για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, για την οικογένεια, για τον οδηγό και το αυτοκίνητο.
Τα παραπάνω συμφέροντα που καλύπτονται από τη Νομική Προστασία INTERAMERICAN, περιλαμβάνονται στα προγράμματα:

Νομική Προστασία - D.A.S. Hellas A.E.

https://das.gr/nomikh-prostasia/
ΝομικΗ ΠροστασΙα. Η ξεχωριστή πορεία της D.A.S. Hellas σε παγκόσμιο επίπεδο στηρίζεται στην ακλόνητη πεποίθηση ότι η καλλιέργεια ειλικρινών σχέσεων ...

Νομική Προστασία ARAG

www.arag.gr/
ARAG Νομική Προστασία. ... την τελευταία νομοθεσία για τα drones δημιούργησε εξειδικευμένο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας για τους ιδιοκτήτες, χειριστές και ...

Τί είναι η Νομική Προστασία; - Arag

www.arag.gr › Home › Συχνές Ερωτήσεις
Με άλλα λόγια ο ασφαλισμένος για Νομική Προστασία απαλλάσσεται από το οικονομικό βάρος μιας νομικής διαφοράς και έτσι ανενόχλητος παραφυλάσσει τα ...

Νομική Προστασία & Υποστήριξη - INTERAMERICAN

www.interamerican.gr/default.asp?pid=156&la=1
Βρείτε νομική υποστήριξη τόσο για την κοινωνική όσο και για την οικονομική σας δραστηριότητα, μέσα από μια σειρά προγραμμάτων νομικής προστασίας.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

PC365 - Μεταχειρισμένοι Υπολογιστές Refurbished PC

https://pc365.gr/
ενός ανακατασκευασμένου-refurbished υπολογιστή. Τηλέφωνο ... Lenovo ThinkPad T500 Refurbished. 185.00 € Στις ... Lenovo ThinkPad L430 Refurbished.

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

allout 2: Trainer +7 v.1.0.2 {MrAntiFun} - Download - GTrainers

gtrainers.com/.../trainers/fallout_2_trainer...2.../28-1-0-...
Μετάφραση αυτής της σελίδας
Hearts of Iron 4: Cheat-Mod (Resources) (19393) · Tyranny: Advice (Reputation Change) (4746) · Hero .... Fallout 2Trainer +7 v.1.0.2 {MrAntiFun}. Our rating: 1; 2; 3; 4; 5. Game: Fallout 2. Posted: 03.01.2017. File size: 4.57 Mb. Loads: 112.

Fallout 2 Downloads - The Radiated Society

Downloads for Fallout 2. ... After you finish the Temple of Trials, save and exit the game. ... This one gives you Advance Powered Armor MKII, Gauss Rifle, Mega power fist ... However, the mod does claim to be compatible with saved games.

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Psiphon 113: Η εφαρμογή που σου δίνει ελεύθερο και δωρεάν ίντερνετ ...

www.doctorandroid.gr/2016/11/psihinon-free-internet.html
Translate this page
Aug 11, 2016 - Η ελευθερία του ίντερνετ που απολαμβάνουμε στην Ελλάδα δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Βλέπουμε τι συμβαίνει κατά καιρούς .