Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

μεταναστες ενοθειτε κοιτα χαλια
με λένε Γεώργιο βερεσές  από Κορώνη Μεσσηνίας για τον πάτερα μου Ιωάννη βερεσές που παίρνει πρόωροι συν τάξη του αγρότη

τη    πρόβλημα έχει δημιουργηθεί  το τελευταίο διάστημα με τη μη καταβολή των πρόωρων 


συντάξεων των αγροτών του 2017 Πληρώθηκε σύμφωνα 

με τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις 14 Φεβρουαρίου το μέτρο της Πρόωρης 
Συνταξιοδότησης του μήνα Ιανουαρίου σε συνολικά 27.511 δικαιούχους. άλλα αυτό πληρώνετε κάθε 15 του μηνός  τώρα μας λένε ότι κόπηκε  πρόωροι συντάξει των αγροτών από το υπέργειο αγροτικής αναπτύξεις  τους ρωτήσαμε για κάποια απόφαση η φεκ και μας είπε κάποιος  ιδιαίτερος η υπαλλήλου ότι δεν υπάρχει αποφαση η φεκ
θα ήθελα να μάθω εάν  θα βάλουν τα χρήματα η όχι και που υπάρχει αυτή η απόφαση

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Οινόπνευμα εντριβής και χλωρίνη: Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερα απαγορευτικός! Είναι ένα μείγμα χλωροφορμίου και υδροχλωρικού οξέος. Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε αυτόν το συνδυασμό.
Χλωρίνη με αμμωνία: Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε θανατηφόρες εξατμίσεις. Παράγει κυρίως χλωραμίνες, οι οποίες μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα μάτια σας και είναι πολύ επικίνδυνες αν έχετε τις εισπνεύσετε.
Χλωρίνη με ξύδι: Οποιοδήποτε είδος οξέος θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό του. Το γεγονός ότι και το ξύδι είναι ένα είδος οξέος, κάνει αυτόν το συνδυασμό πραγματικά επιβλαβή. Όταν αναμιγνύονται αυτά τα δύο, το προϊόν είναι ένα θανατηφόρο μείγμα αερίων χλωρίου.
Μαγειρική σόδα και ξύδι: Είναι δύο υλικά που προτείνονται και είναι όντως ευεργετικά για πολλές χρήσεις πέραν της μαγειρικής, αλλά απαιτούν μεγάλη προσοχή. Η μαγειρική σόδα είναι βάση και το ξύδι είναι όξινο, πράγμα που σημαίνει ότι, όταν τα συνδυάζετε μαζί παίρνετε ουσιαστικά νερό και οξικό οξύ νατρίου. Το ξύδι κάνει επίσης τη μαγειρική σόδα να “κοχλάζει”, και εάν τα συνδυάσετε και τα βάλετε σε ένα κλειστό δοχείο, το μείγμα μπορεί να σκάσει.
Οξυζενέ και ξύδιΑν και αυτός ο συνδυασμός είναι εν πολλοίς ασφαλής, υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια. Μπορείτε να εφαρμόσετε το ένα μετά το άλλο σε μία επιφάνεια, αλλά ενδιαμέσως να την σκουπίσετε, ωστόσο δεν θα πρέπει να τα συνδυάσει αυτά τα δύο υλικά μέσα στο ίδιο δοχείο. Αν τα ανακατέψετε αυτά τα δύο μαζί, αυτό που παίρνετε είναι υπεροξικό οξύ, το οποίο είναι πολύ επιβλαβές και μπορεί να βλάψει το δέρμα σας, τα μάτια και το αναπνευστικό σας σύστημα.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Κρήνη Νεότητας - Forge of Empires - Wiki

https://gr.wiki.forgeofempires.com/index.php?title=Κρήνη_Νεότητας
12 Φεβ 2017 - Αναβαθμίζεται αυτόματα στην εποχή του βρίσκεσαι - Δεν μπορεί να κινητοποιηθεί ή να λεηλατηθεί - Δεν επηρεάζεται από τις ενισχύσεις ..

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

εχω το ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ SKIL ΧΕΙΡΟΣ 30CM άλλα μου έπαθε ζημία το πισο μερο που στηρίζετε εάν ξέρετε που μπορώ να βρω ανταλλάχτηκα για αυτο το μηχάνημα

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

The Ultimate Everyday & Travel Accessory || Cache Belt ... - Kickstarter

https://www.kickstarter.com/.../wazoosurvivalgear/the-ul...

Μετάφραση αυτής της σελίδας
20 Σεπ 2016 - Wazoo Survival Gear, LLC is raising funds for The Ultimate Everyday & Travel Accessory || Cache Belt™ on Kickstarter! It's a money belt, travel ...

The Ultimate Everyday & Travel Accessory || Cache Belt ... - Kickstarter

https://www.kickstarter.com/.../wazoosurvivalgear/the-ul...

Μετάφραση αυτής της σελίδας
Wazoo Survival Gear, LLC is raising funds for The Ultimate Everyday & Travel Accessory || Cache Belt™ on Kickstarter! It's a money belt, travel tool, survival kit ...

The Ultimate Everyday & Travel Accessory || Cache Belt™ - BackerKit

https://cache-belt.backerkit.com/hosted_preorders

Μετάφραση αυτής της σελίδας
BackerKit is the world's most trusted post-crowdfunding platform.


Αποτέλεσμα εικόνας για The Ultimate Everyday & Travel Accessory || Cache Belt™